Български

За контакти: 0897 780 801

 

Политика за поверителност

Лични данни

Използваме предоставените лични данни от вас изпратени ни от формата за запитване през нашият уеб сайт само и единствено за да обслужим вашето запитване и не предоставяме личните ви данни на трети лица освен ако лично не получим съгласието ви за това и се налага да бъдат споделени.

Защита на вашите данни

BERNA MODA поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в сайта и възможност за управление на данните на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни. 

Какво представляват бисквитките 

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате нашия уеб сайт. Те позволяват на уеб сайта да запаметява Вашите действия и предпочитания, за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга, което ни помага да Ви предоставяме съдържание, което смятаме, че ще бъде полезно и интересно за Вас.

© 2015 - 2024 Всички права запазени